Femrat janë të tërhequra çmendurisht nga meshkujt me këto katër shenjave

Ne dekada me radhe te shekujve te ndryshem femrat kane pasur disa cilesi karakteristike qe gjithmone i ka terhiqur tek nje mashkull. Por vit pas viti cilesite ndryshojne duke qene se ndryshon dhe koha ne te cilen jetojne.

Ne kohet e sotme psh femrat cmedurisht terhiqen nga meshkujt e pasur me idene qe t`jua bej jeten e lumtur me shoping, udhetime, dhurata dhe cdo gje.

Ndersa per femrat ne moshen e adoleshences dihet qe ato kerkojne nje mashkull te bukur dhe qe t`u pelqej fizikisht.

Por kur ‘lodhen’ me kete lloj cilesish, pas te 20-ve deri ne 30 vjec kerkojne mashkullin ideal per te nisur familje. Pra nje mashkull qe do ta bej ate nene. Ai si ideali i mashkullit pra i urte, i mencur, u shkolluar dhe i dashur me te.

Megjithate duhet te mos harrojme se femrat kerkojne nje mashkull romantik t`u bej surpriza romantike dhe te kalojne bashke plot nete te bukura.

Por me kryesorja nga te gjitha shenjat qe duhet te kete burri i jetes, eshte sinqeriteti dhe besnikeria qe sot ne kete kohe eshte shume e veshtir te besosh se i ka nje njeri prandaj sa nuk eshte vone: kush kerkon gjen, thote populli.

Mos e humbni durimin nese doni te keni femren ideale per ju