5 shenjat që tregojnë se jeni vërtet inteligjentë

Mund të mendoni se vetëm koeficienti i lartë i inteligjencës dhe njohja e disa gjuhëve të huaja janë shenja të intelektit. E keni gabim, edhe disa shenja, në dukje të parëndësishme (si mësimi nga gabimet, nuk ju intereson se çfarë mendojnë të tjerët etj) tregojnë për inteligjencë. Këto janë 5 shenja të inteligjencës, sipas ekspertëve:…

Read More