admin

Aida Shtino flet pa dorashka: Më mbyllën “Njerëz të humbur” dhe asnjë televizion nuk më hapi derën

Moderatorja Aida Shtino është emocionuar në emisionin ‘Good Morning Albanians” në Euronews Albania ndërsa kujtoi momentin e mbylljes së emisionit “Njerëz të humbur”. Ajo tha se arsyeja e mbylljes sipas asaj që i kishin thënë, ishte buxheti ndërsa me lot në sy theksoi se për këtë emision asnjë televizion nuk ia hapi derën. “Ka qenë…

Read More