4 shenjat e fshehta të kancerit të mushkërive që duhet të dini dhe te shkoni urgjent tek mjeku

Sipas Shoqatës Amerikane të Kancerit , kanceri i mushkërive është shkaku kryesor i vdekjeve nga kanceri në Shtetet e Bashkuara, duke llogaritur 1 në çdo 5 vdekje nga kanceri dhe shkaktari kryesore i kesaj semundje eshte duan pirja. Ndaj te gjithe duhan piresit jane te rrezikuar nga kjo semundje. Ekpsertet rekomandojn ekzaminimin vjetor të kancerit…

Read More