Sallata më e dashur nga ju për cdo feste: Sallata ruse!

Çfarë është sallata ruse? Sallata ruse është një pjatë e ftohtë, tipike e kuzhinës ruse, e njohur në gjithë botën. Një sallatë tipike ruse përmban përmban patate, bizele, karota, ullinj dhe majonezë. Ndërsa nëpër restorante kjo sallatë njeh më tepër përbërës: nuk mungon salçiçja, mishi i pulës etj Prejardhja Sallata e famshme ruse është krijuar…

Read More