75 vjecarja tregon sekretin e antiplakjes dhe të qënin gjithmonë e re

Edhe pse eshte ne moshen 75 vjecare ajo eshte ende nje modele dhe pse vitet per te jane vetem numra.

I gjithe suksesi im varet tek puna dhe vullneti. Une asnjeher nuk jane dorezuar gjithmon kam luftuar per nje jete me te mire dhe plot sfida.

Te gjithe me pyesin sa vjec jam por nuk e besojne se jam 75 vjece.

Asnjehere nuk e kam leshuar veten time edhe pse ne jete ka dhe dite te veshtira. Shperndajeni kete histori duke ndryshuar nje jete.

Edhe pse vitet kane kaluar kujdesi ndaj ushqimit dhe trupit asnjehere nuk e kam nenvleresuar. Te jetosh e shendetshme eshte nje lumturi me vete dhe nje sfide.

Zgjohem heret ne mengjes dhe bej shume ecje. Ushqimi eshte baza kryesore e nje trupi te bukur.

Ha cdo 3 ore nga pak dhe kjo me ben qe te jem e ngopur dhe me aktive.

Keto jane shkaqet kryesore per te nje jete me te mire dhe te shendtshme u shpreh 75 vjecarja.