Cmendet kunati në Elbasan. Vret motrën e gruas me sopate

Nje ngajrje e rende ka ndodhur ne Elbasan ne fshatin Kusarth ku mesohet se kunati (burri i motres) e ka goditur me sopat motren e gruas duke e lene te vdekur.

Viktima eshte Alma Qevani dhe eshte 44-vjec.

Pas ngjarjes kunati ka vrapuar me vrap me sepat ne dore dhe policia eshte drejtuar per ta arrestuar.

Ai eshte ne moshen 55 vjecare dhe eshte arrestuar nga policia. Pritet qe ne oren ne vazhdim polica te zbardh shkaqet e ngjarjes.