Neda bëhet nënë për herë të tretë! Shikoni sa emër të bukur i ka vendosur vajzës

Neda dhe Ogreni jane bere serisht prinder pas dy femijeve ata jane berë serisht prinder me nje vajze.

Lajmi eshte bere nga vete Neda ku ka treguar se ajo tashme eshte nene e nje vajze me emrin Suzie Ann.

Ja dhe dedikimi i bukur qe ben ajo per vajzen:”E s’më binden këmbët, por të binden ty, zë mendoj si ti, e veproj si ti. S’shoh me sytë e mi, por me sytë e tu. Ç’më bëre kështu?! Fol, dashuri!”

Të duam që tani kaq shumë Suzie Ann e mezi presim të të duam për tërë jetën 🌸

I urojme jete te gjate dhe te lumtur.