Nese nje koleg ne punen tuaj ka kovid cfare duhet te beni.Ja si pergjigjet mjeku

Dikush në zyrën time duket se ka rezultuar pozitiv për SARS-COV2. A duhet të karantinoj veten apo duhet të vazhdoj akoma në zyrë?

Pergjigje:Nëse një person që punon në zyrën tuaj është testuar pozitiv për SARS-COV2, atëherë sigurohuni që të karantinoheni në shtëpinë tuaj për të paktën 14 ditë.

Ju duhet të vetë-karantinoheni sepse ka mundësi që të keni kontraktuar infeksionin kur personi i prekur nuk është testuar dhe ende pranë jush.

Duke supozuar se nuk ka urdhra bllokimi në shtetin tuaj dhe nëse ambientet e zyrës nuk janë të dezinfektuara, unë do t’ju sugjeroja që të shmangni shkuarjen në zyrë për punë.

Shkuarja në punë mund t’ju ekspozojë ndaj rasteve të pa testuara të koronavirusit të cilët janë në fazë asimptomatike ose kanë simptoma të lehta.

Marre nga healthcaremagic.com/