Nëna lind 3 vajza trinjake. Rast i rrallë në botë. Shikoni sa bukur i ka quajtur

Nje nene lindi trinjake identike dhe ky eshte nje rasi i rralle me bote.

Shanset jane nje ne 200 milionë për të pasur trenjakë identikë. Femijet u skanuan dhe ata jane te ngjashem njesoj.

Familja eshte shume e gezuar dhe i quajti te tre vajza me emrat Marvella, Evelin dhe Harper-Guen. Lindja u be me operacion cezerian dhe brenda 3 minutave femijet linden ne gjendje te mire shendetsore.

Familja ka dhe dy vajza te tjera dhe ato takuan motrat e tyre trinjake.

Jemi nje familje shume e lumtur dhe te gjithe jane mbledhur ne shtepi dhe po festojne ardhjen e trinjakeve.