Nëna le fëmijën 2 muajsh në plazh shikoni cfarë ka bërë me femijën 3 vjec

Ditën e djeshme një nënë ka lënë femijën në plazhin e Durrësit dhe ajo ka ikur në drejtim të pa ditur.

22 vjecarja ka lënë dhe një femi tjeter në rruge i cili është 3-vjec.

Femija 3 vjec është marrë nga shërbimi social.

Nëna e re ka jetuar në Tiranë dhe më pas është shpërngulur në Durrës.

Policia është në kërkim të saj apo të familjes që të kujdeset për fëmijën 2 muajsh.