Keto jane qytet qe nuk duhet ti vizitoni sepse mund te infektoheni me koronavirus

Tashme udhetimet jane duke rene dhe levizja e tyre eshte bere pak me e avasht shume njerez i kane anulluar udhetimet ne shume vende te botes per shkak te virusit.

Ndaj shume vende ne te botes nuk duhen viszutuar ne keto dite te veshtira sepse virusi eshte ne hapje dhe duhet te kemi kujdes.

Është thelbësore që të kuptojmë modelet e lëvizjes së popullsisë, si brenda Kinës, ashtu edhe në nivel global, në mënyrë që të kuptojmë se si mund të përhapet ky virus i ri jashtë dhe brenda vendit.

Ndaj keto jane lista e qyteteve më të rrezikuara dhe qe nuk duhet te vizitoni:

Bangkok

Hong Kong

Taipei

Seul

Tokio

Singapore

Phuket

Osaka

Kuala Lumpur

Macau

Denpasar Bali

Sidnei

Chiang Mai

Melborune

Los Angeles

Nju Jork

Dubai

Nha Tang

London