Italia po përhap ne menyre te shpejte koronavirusin në Europë ndaj kini kujdes

Europa po infektohet e gjitha me koronavirus dhe burimet mediatike bejn me dije se virusi po perhapet nga Italia.

Italia eshte epiqendra e virusit ku infekton te gjithe europen.

Një qytetar holandeze e kthyer ditët e fundit nga një vizitë në veri të Italisë është e infektuara e parë nga koronavirusi në vendin e saj. Një grua në Lituani rezultoi pozitive pas kthimit në vendin e saj nga Verona. Ndërsa në Nigeri, bëhet fjalë për një shtetas italian, që kishte rezultuar pozitiv pas mbërritjes në këtë vend.

Po keshtu dhe në Greqi ka arritur në 4 numri i personave të infektuar, ndërsa në Kroaci 5. Socialdemokratët tashmë në opozitë në Rumani anuluan kongresin, pas rastit të parë të koronavirusit.

Me sa shikohet te gjithe turistet ne Itali jane te infektuar dhe Italia po sherben si baza e virusit ne ne europe ndaj duhet te beni kujdes.

Emiratet e Bashkuara Arabe pezulluan turin çiklistik pasi dy çiklistë italianë rezultuan pozitivë ndaj koronavirusit.

Kush ka udhetuar drejte Italise eshte infektuar dhe e ka perhapur virusin dhe ne vendin e vet ndaj beni kujdes.