Informohu i pari Shkundet rrjeti/ Melisa dhe Andi në pritje të fëmijës së parë?!

E ftuar në Top Arena, Melisa pohon disa të pathëna për marrëdhënies e saj me Andin, që nga fillimi me pëlqime reciproke brenda në Për’Puthen.

“Tani erdhe tek Antonela e vërtetë”, e fillon kështu intervistën moderatorja Antonela përballë Melisës.

Duke qeshur krah njëra tjetres të dyja fillojnë me pyetje përgjigje dhe pyetja parë për Melisën normalisht që do kishte të bënte me Andin.No description available.

Antonela: Pas sa kohësh tek Për’Puthen, u lidhe me Andin?

Melisa: Që filloi realisht lídhja jonë, ishte besoj ai muaj që kam dalë nga Për’Puthen, por pëlqimi dhe cdo gjë tjetër nisi që brenda emisionit, por që u konsolidua çdo gjë ka qenë më pas.

Nuk mungoi as tema për baletin, një ndër pikat e dobëta të Melasës pasi më përpara është marrë me një art të tillë, por siç duket koha nuk ka qenë në dispozicion të saj këtë periudhe, pavarësisht se për Melisën, baleti është para këngës, por ajo shprehet se baletin do e vazhdojë përsëri dhe shume shpejt do shohim performancat të sajat personale dhe jo profesionale thekson kjo e fundit.No description available.

Pyetja që pikasi më së shumti mediat rozë ishtë “pas sa kohësh do shohim një bebush nga cifti juaj?” dhe Melisa sikur nuk e prittë këtë pyetje, me buzën në gaz ia kthen:

“Duro he burrneshë!” ndërhyn Edi Manushi, i cili i drejtohet Antonelës: ia more atë që deshe?

Antonela: Ia mora, ia mora, atë desha e mora, randsi ka që do ta bëjnë një fëmijë po se kur?