Ja mosha kur femrat ndihen më mirë me veten

Pavarësisht se vajzave 20 vjeçare mund t’iu pëlqejë vetja, femrat mbi 40 vjeç deklarohen se ndihen më të lumtura, më të zgjuara dhe më të shëndetshme se sa kur ishin 20 vjeç.

Një studim i fundit italian tregon se 56% e femrave të cilat i kanë kaluar të 40-at, duken më të reja nga sa tregon në të vërtetë certifikata e tyre si dhe ndihen më të plotësuara.

Por ajo që është edhe më mbresëlënëse është fakti se 88% e tyre deklarojnë se nuk janë ndierë asnjëherë më mirë, se sa në këtë moshë.

Këto femra shprehen gjithsesi se ndihen nën presion pasi koha e tyre po kalon, por 75% e tyre shprehen se ndihen mirë dhe se kanë ndërmend të plaken të bukura dhe me dinjitet.

Ndërkohë 2/3 e femrave të pyetura deklaruan se pamja fizike është gjëja kryesore që rrit pasigurinë e tyre. /a.y/noa.al/