Frrok Çupi fyen shqiptarët që po protesojnë: Nëse doni të nderoni Klodianin ndizni qirinj dhe mbani lule në duar, mos bëni si….

Frrok Çupi i ftuar në emisionin “Top Talk “ ditën e sotme, ka komentuar se sa ndi kim p ol it ik ka protesta që vijon prej ditësh tashmë në shumë qytete të Shqipërisë e cila nisi pas v ras jes së të riut Klodian Rasha nga një po lic.

Ai tha se qytetarët nuk duhet të kishin përdorur dh un ën por të ishin mbledhur të gjithë bashkë me lule e qirinj në duar për të nderuar Klodianin.

“ Unë shikoj një skenar atje, që e shkruajnë dy veta kryesorë që janë Ilir meta dhe Sali Berisha dhe Lulzim Basha që rri në hije. Ky skenar i kob shëm ka filluar dhe nuk dihet se kur mbaron. Janë thirrur në skenë disa të rinj, njerëz thuajse bosh që kërkojnë diçka por nuk dinë se çfarë kërkojnë ata janë të orientuar drejt dh un ës.