Fifi poston perhere te pare video me djalin. Shikoni se sa eshte rritur. Video

Këngëtarja e njohur Fifi ka postuar nje video te bukur ku tregon djalin se sa eshte rritur.

Djali quhet me emrin Theo Mal.

Ajo ka shkruar ne instagram: “Dhe tani e kam parajsën në krahët e mi.”

Ne i urojme shendet dhe gjithe te mirat ne familjen e tyre.