Ndahet nga jeta diten e sotme Dr. Hysen Mazrekaj.

Ndahet nga jeta Dr. Hysen Mazrekaj.

Dr. Hysen Mazrekaj studimet i përfundoi për mjekësi të përgjithshme dhe ishte specialist i Kirurgjisë së Përgjithshme.

Për vite me rradhë u shërbeu qytetarëve të qytetit të Pejës në Spitalin e Përgjithshëm të këtij qyteti.
Oda e Mjekëve të Kosovë u shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjarëve, miqve dhe kolegëve të tij.

Ndahet nga jeta diten e sotme Dr. Hysen Mazrekaj.