Eno Popi poston foto me vajzen. Shikoni se sa qenka rritur. Foto

Ai eshte nje nga prezantuesit me te mire dhe me te dashur te ekranit.

Eno Popi ka postuar nje foto me vajzen e tij ne istagram. Liv eshte rritur dhe tashme pozon shume bukur me babain.

Vajza erdhi në jetë në 2018, duke i ndryshuar krejtesisht jetën prindërve të saj, Enos dhe partneres së tij, Atena Palit.

Ata vendosën që ta mirëprisnin vajzën e tyre në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ndërkohë që aktualisht Atena dhe Liv jetojnë në Kanada.