Bieta Sulo ndjek burrin dhe ikën nga Top Channel/ Ja ku do ta shohim tani

Të rinjtë shqiptarë ëndërrojnë të shkojnë në Angli. Ina Murataj, nga Tirana lë Londrën për tu marë me bagëti.

Pasi përfundoi studimet e larta për menaxhim biznesi në Londër, ishte dashuria për kafshët që e kthey atë në Shqipëri.

25 vjeçarja planet për të ardhmen i ka të qarta, pasi të shtojë dhitë, delet dhe lopët ajo do të hapë një baxho.