LSI në pikë të hallit/ Ja c’pritet të ndodhë: Vjen njoftimi nga Monika Kryemadhi

Opozita ende nuk është e bindur për zgjedhjet e 25 prillit edhe pse rinumërimi në disa kuti rrëzuan pretendimet e tyre.

Pas vendimit të KAS, Lëvizja socialiste për Integrim ka ankimuar në Kolegjin Zgjedhor këtë vendim për lidhur me rezultatin në qarkun e Gjirokastrës dhe Vlorë.

Përmes një shkrese zyrtare LSI-ja kërkon rr ëzimin e vendimit të KAS për shpallje pavlefshmërie në këto qarqe.