Ai kishte shenja ‘gripi’, shkon në spital por mjekët nuk e presin, ja ç’bën 36-vjeçari vetë

Ne qytetin e Gjirokastres eshte paraqitur ne spitalin rajonal nje rast me shenja te gripit por mjeket nuk e kane pritur per ta vizituar.

Pacienti djale eshte ne veteizolim ne shtepine e tij, nderkohe qe ne keto momente kane shkuar perfaqesues te DSHP-se per t`i bere tamponin dhe mesohet se do te niset me urgjence ne Tirane per te kryer analizen e duhur.

Spitali i Gjirokastres “Omer Nishani”, nuk eshte pergjigjur per rastin e ketij djali qe behet fjale, madje nuk i kane kryer asnje vizite si pacient.

Madje behet e ditur se nuk ka udhetuar koheve te fundit ne vendet e prekura nga virusi.