Vogelushi 3 vjecar gjeni flet deri ne 7 gjuhe te huaja

0
1000

Britani- Vetëm tre vjeç femija lexon rrjedhshëm dhe numëronnë shtatë gjuhë te ndryshme te botes.

Teddy Hobbs arriti të hynte në organizatën ekskluzive për ‘elitën’ intelektuale të moshës vetëm tre vjeç e nëntë muaj.

Fëmija i mrekullueshëm tashmë mund të numërojë deri në 100 në gjashtë gjuhë te huaja, duke përfshirë Mandarin, Uellsisht, Frëngjisht, Spanjisht dhe Gjermanisht.

Teddy, tani katër vjeç, e mësoi veten të lexonte në moshën dy vjeç e katër muaj – dhe tani është në gjendje të lexojë edhe librat e Harry Potter.

Ai tashme lexon shume libra dhe eshte ne gjendje te mesoj permendesh shume gjera.

Atij i pëlqen matematika dhe punon shume ushtrime.

Perktheu M.C.
shijejete.com