Vjen lajmi i madh/ Pas hapjes së kufirit, Greqia bën dhe një tjetër të mirë për shqiptarët

Nga neser do filloj levizja e linjave te autobuseve me targa shqiptare drejt Greqise

Deri sot udhetaret pa automjete shkonin me linja greke nga kakavia ne janine e me pas me te tjera linja per ne destinacionet e tyre.

Por tashmë, udhëtarët kanë mundësi të shkojnë me autobuzë me targa shqiptare.