Lajthitën njerëzit në pleqëri/ Shqipja i thotë të dua Xhusepes: Ai ja pret shkurt ” Unë jam kazanova”

Shqipja: Kam filluar të të dua!

Giuseppe: Po Rolandi?

Shqipja: Po lere Rolandin?

Giuseppe: Ai është i dashuruar me ty.

Shqipja: Më ka thënë që është xheloz, thotë pse shikon nga Giuseppe…

Edhe në studio, konkurrentja rrëfen se ka filluar të ndjejë për Giuseppen, ndërsa thotë se atë deklaratë në takim e bëri sepse ashtu e ndjeu: “Ashtu u ndjeva, vera, plus po hanim…”

Ndërsa Giuseppe nguron të përgjigjet por thotë se do kohë dhe kërkon të ecë në hapa të ngadaltë.

Nga ana tjetër, Shqipja i kujton se nuk e ka marrë asnjëherë në telefon. “Si nuk më ke telefonuar njëherë?!”

Madje, Giuseppe thotë se është Casa Nova: “Unë mund të dal natën, të vij sërish”! Por, Shqipja duket e bindur kur i thotë se tashmë e në vazhdim do të ndryshojë.