Vellai rreh keq për spital vëllain tjetër në Lezhë

Nje ngajrje e rende ka ndodhur në qytetin e Lezhës ku mesohet se dy vëllezer janë goditur mes njeri tjetrit për kufitir e tokës.

Ato janë konlioktuar me njeri tjetrin dhe njeri nga vellezërit është shtruar ne spital.

Vëllai e ka goditur me grushta pas konfliktit me fjalë mesë njeri tjetrit.

Policia ka shkuar ne vendngajrje për të zbardhur ngjarjen me tyre.