Anulohet fluturim.Pasagjerët shqiptar mbesin në aeroport pa asnjë përgjigje

Albawings ka shfaqur probleme dhe ka anulluar fluturimin dhe i ka lënë pasagjerët “në rrugë”.

Albawings ka anuluar fluturimin nga Firence drejt Tiranës.

Pasagjerët janë lënë në aeroport pasi piloti ka thene se moti nuk është i përshtatshëm për të udhëtuar.

Ndersa kompanitë e tjera të fluturimit janë nisur nga ai aeroport.

Pasagjerët janë lënë në aeroport duke i dhënë një adres emaili të kontaktojnë me kompaninë.

Si Wizzair si Albawings janë kompani që shafaqin shumë probleme me udhëtarët