Valbona Selimllari merr urimin më të bukur; djali i saj e uron me këto fjalë

Përpara dy ditësh e bukura Valbona Selimllari ka patur ditëlindjen dhe festoi plot 47 vjec. Këtë Missi shqiptar e tregoi më një fotografi në rrjetet sociale ku ka dale e ulur përpara shumë buqetave me lule. AJo është një nga gratë më të bukura shqiptare dhe kjo duket qarte se vitet nuk e kanë ndryshuar aspak!

Dhe pse nuk tregon shumë për jetën personale në rrjetet sociale duket se të gjithë mediave i ka kaluar urimi më i bukur që i erdhi Valbonës, ai i djalit të saj.

“Edhe 100 mami më e mirë në botë”