Keto jane personat e vetem qe mund te kalojne nga Greqia drejt Shqiperise

Cilët pasagjer lejohen të kalojnë në Shqipëri

Nga Greqia në Shqipëri lejohen të kalojnë të gjithë personat që kanë hyrë me pasaportë (90ditëshin)

Për personat që janë me leje qëndrimi në Greqi dhe dëshirojnë të shkojnë në Shqipëri të kominukojnë me zyrën tonë për hodhësira.

Cilët pasagjer lejohen të kalojnë në Greqi

Nga Shqipëria në Greqi lehojen të hyjnë

Qytetarët që janë të pajisur me pasaportë ose kartë identiteti greke si dhe bashkëshortët e tyre si dhe fëmijët nën 18 vjeç.

Qytetarët që janë të pajisur me pasaportë ose kartë identiteti të shteti të Bashkimit Europian si dhe bashkëshortët e tyre si dhe fëmijët nën 18 vjeç.

Qytetarë që jetojnë në Greqi dhe kanë në dispozicion leje qëndrimi në Greqi

Qytetarë shqiptarë që kanë marrë leje të posaçme nga shteti grek për punë sezonale

Mënyra e udhëtimit

Për shkak të disa problemeve dhe pengesave që po shfaqin pikat kufitare, jemi të detyruar të ndërrojmë mënyrën e udhëtimit. Nga këtej e tutje, dhe deri në hapjen e plotë të kufijve, udhëtimi deri në pikën kufitare të Kakavisë do bëhet me autobus të tjetër, dhe në Kakavi do ju presin autobusa te tjera, të cilat do ju çojnë në destinacionet tuaja në Shqipëri. Pra udhëtimi do behet me dy ndalesa njëra në Kakavi që ndërrohet autobusi. Në Kakavi do ju presi autobus tjeter. Për këtë arsye jeni të lutur të merrni vetëm një bagazh me vete (një valixhe)

Pasagjetërt gjatë gjithë udhëtimit janë të detyruar të kenë veshur maskë.

Personat që dëshirojnë të udhëtojnë duhet patjetër të paraqiten nëpër agjensi një ditë përpara për të siguruar biletat.

Zyra Athinë 2105203350-2105203351
Zyra Pire 2104636742
Zyra Korinth 2741021023