Tashmë e rritur dhe bukuroshe, si është marrëdhënia e Bietës me vajzën e Alban Dudushit (FOTO LAJM)

Joelle, është vajza e moderatorit të njohur Alban Dudushit nga martesa e pare dhe siç shihet në foton e mëposhtem ajo tashmë është bërë një zonjushë e vërtetë, shume e bukur.

Tashmë Dudushi prej disa vitesh është edhe babai i një djali, te quajtur Kroi, me moderatoren Bieta Sulo.

Bieta është mjaft aktive në rrjetet sociale dhe shihet se si shpeshherë ka bërë publike edhe marrëdhënien shumë të mirë qe ka me Joellen.

Fotot te tyre bashke me Kroin jane te shumta, por edhe Albani eshte shpesh ifotografuar prane tyre.

E madje e kemi vene re kete në një postim të disa kohëve më parë, ku Bieta shkruante: “Albani me 2 shoqet e tij ngushta.”