Shumë njerëz nuk mund ta shohin macen mes pëllumbave në më pak se 20 sekonda.Po ju a e gjeni dot?

Ky eshte nje kuic shume i bukur ku shikohet se sa shikim te forte keni.
Kuicet jane te bukura dhe shume argetues.

Në foton qe shikoni është një mace që fshihet diku. A mund ta gjeni në më pak se 18 sekonda? Nëse dështoni, do të gjeni përgjigjen më poshtë.

A keni nje shikim te mprehet apo jo?

Cila este pergjigja juaj.

Per te gjithe ju qe nuk e gjetet ja pergjigja.