Shqiptari ne Gjermani fiton nje makine Mercedes vetëm me nje gotë qe ia jep plakës qe kishte nevoje

Nje djal nga shqiperia i eshte ndryshuar jeta pasi ishte ne spital nje grua gjermane i ka kerkuar nje nder qe ti jepte nje gote me uje.

Shqiptaret neper europe jane shume te sjellshem dhe te edukuar.Mbase kete e ben vendi ku ata jetojne.

Por djali zemer gjer eshte cuar dhe i ka dhenje gruas gjermane nje gote me uje.

Ne diten e fundit ai duke u larguar e moshuara e therret dhe e falenderon dhe i jep nje zarf ku ne shenje falenderimi i ka dhuruar nje makine.
Ndaj pas nje vepre te mire fshihet nje e mire me e madhe.

Te besh mire eshte dicka qe do te sjelle miresi.