Sa shpesh duhet të bëjnë dashuri një çift i martuar?

Nje psikologe eshte shprehur se në vitet e mia të punës me çifte të martuara, shumica e çifteve përballen me zhgënjimin e të pasurit një bashkëshort me një dëshirë seksuale vazhdimisht më të fortë se tjetra, gjë që shpesh çon në pyetjen, sa shpesh duhet të kryejë seks një çift i martuar?

Më poshtë, kam renditur gjashtë arsye pse më shumë mardhien mes ciftit mund t’ju ndihmojë ne nje lidhje me te mire mes njeri tjetrit.

*Do t’ju afrojë ju dhe bashkëshortin tuaj në një nivel fizik, emocional dhe madje edhe shpirtëror.

*Studimet sugjerojnë se frekuenca e lartë seksuale mund të ndikojë në shëndetin dhe mirëqenien tuaj të përgjithshme.

*Një studim i fundit në CNN.com sugjeron se mardhenia e shpeshtë (ata e përkufizuan atë si të paktën 3-4 herë në javë) në fakt mund t’ju bëjë më të suksesshëm dhe fitimprurës në karrierën tuaj.

* Mardhenia ne cift mund të ulë nivelet e stresit dhe zhgënjimit seksual në martesën tuaj.

* Mardhenia e shpeshte mund të ulë statistikisht dhe rrezikun dhe tundimet që mund të çojnë në tradhti bashkëshortore.

* Mardhenia e shpeshte është ARGËTIM. A keni vërtet nevojë për më shumë arsye?

Ndërtoni një jetë seksuale më të fortë per një martesë më të shëndetshme dhe nje jete me te aktive.shijejete.com

Nëse ky postim ju ka ndihmuar ju lutemi shpërndajeni