Rreziku nga varianti i ri i virusit, Eugena Tomini tregon çfarë pritet të ndodhë në shtator

Zv.Ministrja e Shëndetësisë, Eugena Tomini ka dhënë së fundmi një intervistë për mediat ku ka shpjeguar skenarët e mundshëm të pandemisë në vjeshtë.

Konfirmimi i variantit Delta në Shqipëri, ka sjellë një gjendje frike dhe nuk përjashtohet goditja nga një valë e katërt në shtator pak pas fillimit të shkollave.

Pavarësisht situatës pandemike në vendin tonë situata është e qëndrueshme për shkak të vullnetit mirë të qytetarëve për të ndjekur rregullat. Nga ana tjetër, Tomini e përjashtoi mbylljen totale të vendit.

Ruani veten tuaj dhe familjen tuaj.