Ronaldo tregon rrogën marramëndëse se sa euro merr sherbyesi i tij

Cristiano Ronaldo nje nga sportistet me te pasur ne bote paguan sherbyesin e tij me nje shume te madhe. 6000 euro ne muaj.

Nje shume e madhe per nje pune te tille megjithese sherbyesi duhet te heq dore nga jeta e tij normale dhe ti perkushtohet familjes e sportistit.

Kjo eshte nje rroge shume e larte dhe rrall here mund te degjosh se sa e kane rrogen sherbyesit.

Por sherbyesi i sportistit do te nënshkruaj nje kontrate te gjate dhe plote detaje se nese ai ben nje gabim do ti kushtoje shume rendë.

Megjithatë, çdo hyrje në vilën e Ronaldos dhe nënshkrimi i kontratës do të thotë të heqësh dorë nga një jetë normale dhe gjithçka për një detaj.

Nje nga pikat interesante ishte qe sherbetori nuk duhet te thote asgje per 70 vite se cfare shikon ne shtepin e Ronaldos dhe nuk duhet te thote asnje fjale se cfar ndodh ne familjen e tij.Po ju a do ta pranonit nje pune te tille?