Publikohen oraret e fluturimit nga 29 maji-3 qershor jepet numri qe duhet te kontaktoni per te udhetuar

Air Albania ka publikuar sot oraret reja te fluturimeve me avion për riatdhesim, nga data 29 maj deri në 3 qershor ndaj ata qe duan te udhetojne duhet ti dine keto data.

“Për çdo informacion shtesë ju lutem kontaktoni në: +355 42246000”, njofton kompania ajrore.

Fluturime të kësaj natyre bëhen për qytetarët shqiptarë dhe të huaj që synojnë të kthehen në vendet e tyre, mbetur të bllokuar prej mbylljes së kufijve prej pandemisë.

Ndaj ata qe duan te udhetojne te ndjekin keto rregulla.