Pritjes së ëmbël i erdhi fundi, moderatorja e njohur bëhet nënë për herë të katërt

Moderatorja e njohur Ermira Çausholli, përmes një postimi në Instagram, ka dhënë lajmin e ëmbël se është bërë nënë për herë të katërt.

Dje Ermira ka sjellë në jetë pjesëtaren më të re të familjes Çausholli. “

“Erdhi Solara. Nga dje pasdite na ka bërë njerëzit më të lumtur në botë”, shkruan krahas fotos Ermira Çausholli.

Ndërkohë emri që familja ka zgjedhur për të voglën, është tejet i veçantë. Vajza e katërt e familjes quhet Solara.

Ermira dhe bashkëshorti i saj Arditi janë prindër edhe të tre vajzave të tjera, të cilat po ashtu edhe ato kanë emra shumë të bukur dhe të veçantë Gea, Luna dhe Dian. Kështu që Solara do të jetë e përkëdhelura e familjes, ku do të rritet mes dashuri motrash.

Leave a Reply