Politikanët e njohur kapen për leckash fut e bjer/ Ja cfarë ndodhi mes tyre/video

Politikanët moldavë, Sergio Tofilat dhe Ghenadie Cosovan tron ditën shikuesit me një përl eshje gjatë një shfaqje televizive.

Tofilat, një ish këshilltar i presidentit Maja Sandu, rrëzoi Cosovan, një ish-zëvendës ministër i brendshëm dhe e kapi atë për qafë.

Një video e publikuar në mediat sociale tregoi sesi Cosovan fillimisht mbeti i palëvizshëm pas inci dentit, transmeton Telegrafi.

Situata dy shohet se u përkeqësua pasi Tofilat fy eu Cosovan gjatë një diskutimi mbi situatën politike në Moldavi. Pastaj Cosovan i hodhi ujë në fytyrë Tofilatasit.