Piu ilace dhe pati probleme shendetsore. 37 vjecarja shkon te djeg farmacine ne Tirane

Nje ngjarje ka ndodhur ne Tirane naten e djeshme ku nje 37 vjecare ka tentuar te djeg farmacine ku ka blere ilacet.

37 vjecarja ka blere ilacet ne kete farmaci dhe ajo mendon se i kane hapur probleme me shendetin.

Ajo ka marre benzinen dhe ka dashur te djeg farmacine. Ajo eshte arrestuar nga policia dhe i jane sekuestruan bidoni me benzine dhe celulari.

37 vjecarja jetonte ne Tirane dhe ilacet qe kishte blere i kishin shkaktuar probleme.