Pensionisti po flinte gjumë. Qeni i shtëpisë i këput gishtin e kembës

Një pensionist u zgjua nga të bërtiturat e gruas së tij pasi ajo shikoi që qeni i shtëpis i kishte keputur gishtin e madhë të këmbës bashkëshortit.

David 64 vjeç, u cudit kur zbuloi se qenushi i tij i përkëdhelur, Harley, kishte keputur gishtin e madh të këmbës ndërsa ai ishte shtrirë në gjumë dhe po flinte në një divan në shtëpi.

Gjëja edhe më e çuditshme ishte se Davidi as që e ndjeu dhimbjen kur qeni po luante me gishtin e tij.

Mjekët zbuluan se ai kishte humbur dhimbjet në këmbë për shkak të dy arterieve të bllokuara në këmbë.

Ai tashme nuk do ta përzej qenin por qeni më shpetoi jetën pasi xhesti i qenit bëri që mjekët të kujdeseshin për arteriet e mia të bllokuara.