Në të gjithë Shqiperine votohet në Elbasan festohet. Nusja kërcen në mes të sheshit

0
613

Ne te gjithe Shqiperin votohet ndersa ne Elbasan martohen.

Nje ngjarje e bukur ka ndodhur ne Elbasan ku nje cift eshte martuar dhe ka dal ne shesh dhe kane festuar martesen e tyre.

Dasmoret kane zbritur nga makinat dhe kane festuar ne qender te qytetit ne sheshin Gensher.

Të veshur me veshje tradicionale shqiptare, kjo pamje ka tërhequr edhe kalimtarët, të cilët kanë nisur të filmojnë çastet e gëzimit të nuses dhe dhëndrit, të cilët kanë zgjedhur të lidhin kurorë në këtë ditë.

Ne i urojme dite te bukura ciftit dhe martese te begate.