Më e lumtur se kurrë nëna lind fëmijën e trembëdhjetë. Ja se si e quajti

0
1743

Ata janë 13 femije si një ekip futbolli me shumë rezerva, nga dy prinder te ëmbël të Oanës dhe Onisim, dy prindër të dashuruar që të enjten e 11 majit mirëpritën Isaiah i vogël, në shtëpinë e tyre.

Tashme ata u ben 15 veta ne familje.

Foshnja, e cila peshon 3098 gram, ka lindur me lindje natyrale pasdite, pas një lindjeje që zgjati disa orë.

Edhe ai pa dritën e diellit në spitalin e Oderzos si vëllezërit e tij të vegjël, duke filluar me djalin e madh të lindur në vitin 2007 dhe lindja e fundit ne 2023.

Ata kane ardhur nga Rumania drejt Italise para 21 vitesh dhe jetojne ne Itali.