Ndahen nga jeta ne moshen 86 dhe 88 vjecare burre e grua brenda nje dite

Një ngjarje shumë e rrallë ka ndodhur në fshatin Bradash të Podujevës.

Burri dhe gruaja kanë ndërruar jetë brenda 24 orëve.

Ata ishin ne moshen 86 vjecare dhe te dy kane humbur jeten

Hamit dhe Nurije Azemi do të varrosen sot në ora 18:00 në varrezat e fshatit Bradash.

Nje humbje e madhe per familjen dhe komunitetin ku ata jetonin. Zoti i meshirofte.