“Mund të ikim të dy nga Portokallia”, Ledio Lako dhe Florjan Binaj na befasuan me deklaratën

Tashmë prej vitesh, Florjan Binaj dhe Ledio Lako janë pjesë e një prej spektakleve më të ndjekura të humorit në vend. Me karakteret e tyre të veçanta ata kanë rrëmbyer simpatinë e publikut dhe janë të suksesshëm në rolet që realizojnë.

Të ftuar në emisionin “Thumb” Ledio Lakaj në bisedë e sipër ka thënë se çfarë nuk ndodh dhe nuk është habi që një ditë të largohen nga “Portokallia”.

“Jeta është e çuditshme, ne nesër mund të ikim dhe të dy nga Portokallia”– është shprehur aktori i humorit, Ledio Lako.

Megjithatë, gjithçka mbetet për t’u parë!

Leave a Reply