Ku e ke…/ Arbana telendis komentuesin: Do na marrë malli për…

Arbana Osmani, një nga figurat më të pëlqyera në televizionet shqiptare, shpesh herë sul mohet nga fansat e saj.

Kështu ka ndodhur edhe në postimin e saj të fundit. Teksa ka shkrepur një foto për ti bërë reklamë një biznesi, ajo shihet pa maskë, ndërsa komentuesi e ka vënë re këtë gjë dhe i ka kërkuar llogari.

“Ku e ke maskerinën Arbana”, shkruan ndjekësi. “Do na marrë malli për këto mesazhe guys”, i përgjigjet Arbana.

Moderatorja gjithmonë është shumë e sjellshme me komentuesit e saj, duke i dhënë përgjigjet ironike por aspak ofe nduese.