Kjo po që nuk pritej, Elvana Gjata përfaqëson një tjetër shtet në ‘Eurovizion’?

Pasi Elvana Gjata nuk mori cmimin e pare ne RTSH ajo ka dhe nuk shkoje dot ne Eurosong flitet qe ajo ka nje mundesi te dyte per te konkuruar ne Eurosong.

Mendohet Elvana ka ngjallur edhe më shumë polemika në rrjeter sociale, pasi po qarkullon një lajm për pjesëmarrjen e saj në Eurovizion por nga nje shtet tjeter jo shqiptar.

Thuhet se Gjata do të përfaqësojë një tjetër shtet në këtë event të rëndësishëm të muzikës dhe ai San Marino.

Edhe pse gjithçka është e pakonfirmuar, në Tëitter po bëhet nami, ku komentet janë të shumta.

Kujtojmë që San Marino, duke qenë një shtet shumë i vogël shpesh merr artistë nga shtete të tjera për të përfaqësuar vendin në Eurovizion.

Te shpresojme se ky lajme te jete i vertet dhe te coj Elvanen ne Eurosong.