I rregulloi 5 fëmijët në Itali, por ata e brak tisën, babai përfundon duke mbledhur kanoçe

Keshtu ka ndodhur dhe me Faik Cekrezi 67 vjecari qe jeton me nje vakt buke.

Bashke me gruan i gjen çdo mëngjes në hyrje të mensës sociale, pranë “Shkollës së Kuqe”, në Tiranë, për të konsumuar vaktin e vetëm që i mban në jetë, deri ditën kur mensa të hapet serish

Faiku nuk ka qenë gjithmonë ky. Brenda të moshuarit që sot mezi mban veten në këmbë fshihet një baba që ka 5 fëmijë të rritur e të stabilizuar me punë në Itali.
Por, fëmijët kanë vendosur ta ndëshkojnë rëndë babanë, që vendosi të rimartohet, pas ndarjes nga jeta të nënës së tyre, 11 vite më parë.

Eshte e habitshmeme femijet e sotem prinderit i rrisim gjith mundime punojne gjithe jeten per ta qe te kene nje jete me te mire dhe ata ne fund i braktisin cfare po ndodhe keshtu a nuk do te plaken dhe ata si babai i tyre a nuk do perfundojne keshtu sepse ne kete bote cfare do mbjellesh dhe do korresh.

Tashme ai i vetem kerkon ndihme me e ndihmuar per me shume shikoni videon.