Kishte dhimbje koke i riu shtrohet ne spital dhe humb jeten

0
179

Cifti Patricia dhe Tim jane njohur ne kohen e universitetit si dy te rinj dhe qe atehere nuk u ndane me.

Ata kane dy femije 16 dhe 13 vjec por planet e tyre per jeten moren nje kthese te papritur pasi 45 vjecari Tim ka nderruar jete me 18 prill. Saktesisht nje muaj pasi u shtrua ne spital me dhimbje koke dhe migrene biznesmeni i ka nderruar jete.

Qe prej vitit 2021 Tim u diagnostikua me meningjit viral dhe mori receten per qetesuesit e dhimbjeve ai priste te vizitohej pas 6 muajsh. Mirepo gjendja e tij nuk po permiresohej derisa u shtrua ne mars ne spital e aty u vu re nga rezonanca se kishte kancer ne mushkeri dhe i ishte perhapur neper kocka e nyje.

Tashme bashkeshortja 45 vjecare ka deklaruar se deshiron qe familje te tjera te marrin informacione te mjaftueshme dhe te mos ndalin kerkimet kur kuptojne se nuk jane mire.

“Njerëzit thjesht duhet të kujdesen për veten tuaj dhe të mos marrin jo për një përgjigje,” tha ajo. Nëse nuk jeni mirë, dhe e shtyni viziten, e keqja nuk mund të shtyhet, përndryshe mund të jetë tepër vonë.

“Nuk ka të bëjë vetëm me ju, ka të bëjë me gjithë njësinë tuaj familjare nëse ju ndodh diçka.”