Kiarës i ndodh e papritura jashtë shtëpis së BBV pas debateve që kishte mbrëm me Efin

Pasi Kiara u rifut sërisht në shtepin e BBV ajo ka pasur shumë debate me Efin dhe është komentuar shumë nga ndjekesit në rrjetet sociale për këtë gjë.

Ajo ka prishur miqësinë e dikurshme me Efin dhe publiku është kundër Kirarës dhe asaj i ka ndodhur e pa pritura jashtë shtëpisë së BBV.

Kiara ka pësuar një rënie drastike në instagramin e saj.

22 mijë ndjekës janë larguar nga instagrami i saj ditën e djeshme pas debatit me Efin.

Faqa e saj kishte 676 mijë ndjekës dhe pas prime në ditën e martë ajo shkoi 654 mijë, dhe renia eshte ne vazhdim.

Njerëzit janë larguar nga instagrami i saj nga vendimet e saj të gabuara të marrë kundër Efit.