Kater fjali madheshtore kushtuar nenes.Njeriu qe beri cdo gje per ne dhe nuk tha kurr jo

Me fal o nena ime qe sa here te merzita dhe nuk te kam prane te te kerkoje te falur.

Me fal o nena ime qe nuk tu pergjigja qe sa here ti me pyesje dhe une nuk te pergjigjesha.

Me fal o nena ime qe te lash pa gjume gjithe naten qe nga dita e pare kur linda e deri sot.

Me fal qe nuk ta degjova fjalen kur me keshilloje dhe sot e kujtoje me mall ato fjale qe mi thoje.

Por dije se un te dua shume edhe pse nuk te kam prane dhe nuk me degjon.

Por ti do jesh ne zemren time dhe do jeshe dashuria me madhe e jetes time.